trešdiena, 2011. gada 27. jūlijs

Labo Domu Pietura viesojas radio SWH

Un tagad es gribu, lai tu pasaki, ko nozīmē mans sapnis!” Tā sestdienas rītā radio SWH studijā sākas mana saruna ar raidījuma „Vladis klausās sievietēs” vadītāju Lieni. 

Ik sestdienas rītu raidījums piedāvā sievietes ausij tīkamus tematus un sirdslietas - tas vēsta par ikdienu, svētkiem, darbu un atpūtu, dzīvesstilu, skaistumu, veselību, ģimeni un attiecībām. Netiek aizmirsts, ka sievietes dzīvē noteikti ir arī kāds vīrietis.

Labo Domu Pietura raidījuma sadaļā „Eksperta viedoklis” tika uzaicināta piestāt atkārtoti, lai turpinātu pirms mēneša iesākto sarunu ne vien par sapņiem, to nozīmi un tulkojumu, bet arī smilšu spēļu terapiju, zīmīgu informāciju, ko par cilvēku spēj atklāt kino un attiecībām pašam ar sevi un citiem kopumā. 

Raidījuma veidotāja Liene vēlējās zināt manu versiju par tulkojumu viņas sapnim, kurā īpašu lomu ieņēmis nulle kā pilnvaras nolikušais valsts prezidents – viņš uzdevis Lienei atbildīgu uzdevumu, kas bijis saistīts ar …iepirkšanos lielveikalā. Lai arī sapņa īpašniecei bija savs viedoklis par sapņa nozīmi, kopīgi nonācām pie secinājuma, ka sapņos, mūsu zemapziņas valodā, lielu nozīmi ieņem intuīcija, kas reizēm liek domāt, ka mūsu sapņi var kļūt viedi. Pat tādi, kas jau savlaicīgi vēsta par vēl nenotikušiem, bet jau gaidāmiem valsts politiskajiem notikumiem. Individuālas konsultācijas laikā uzmācīgs sapnis, kurā galveno lomu spēlē prezidents, būtu par pamatu konsultanta jautājumam, kur klients šobrīd dzīvē saskāries ar situāciju, kad kāda augstāk stāvoša un nozīmīga persona viņa dzīvē liek pieņemt atbildīgus lēmumus? Bet tas jau ir cits stāsts!

Vienlaikus ar radio raidījuma starpniecību Labo Domu Pietura atgādināja par iespēju dāvināt smilšu spēles vai sapņu tulkošanas pasākumu sev tuviem un mīļiem cilvēkiem. Pārvērt svinības aizraujošā un vērtīgi pavadītā laikā! (Lasi vairāk http://www.draugiem.lv/labodomupietura/g… Līdzšinējā pieredze liecina, ka rasola trauki un karbonādes šādās svētku reizēs tiek uz pāris stundām atbīdītas malā, jo draugi atceras arvien jaunus piedzīvotos sapņus, noklusētus jautājumus kopš agras bērnības un interesantus notikumus no pašu un draugu dzīves. 

Ar sarunu par to, kāpēc rodas sarežģījumi savstarpējās attiecībās, kā no tā izvairīties un rast visiem draudzīgu risinājumu, Labo Domu Pietura atvadījās līdz nākamajai tikšanās reizei. Paldies Vladim un Lienei par uzaicinājumu!

Elīna Neilande
„LABO DOMU PIETURA”
Pārvērtējošais konsultants

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru